Började dagen med sovmorgon alltid lika skönt iallafall på en måndag,
sen skolan var som vanligt. Efter skolan var det handbollsträning som gällde och jag har längtat ihjäl mig eftersom jag har varit sjuk i en vecka och inte har fått spelat. Men nu är jag igång igen(y)
Nu ska jag plugga So och Spanska sen funderade jag på om jag ska göra om designen för jagg har tröttnat på den. Men vi får se hur jag gör först nu på schemat står pluggning. Så nu har jag inte tid att blogga mer,

Ha det // Olivia




Emelie,Agnes  Emelie,Jag

Bilden är lite suddig men ni ska bara veta hur jävla mysigt det var!

stjärnklar himmel på en balkong och snackar med dom underbara(y)

Har precis kommit hem från klämman har juh varit handbollensdag idag så jag har varit där nere och tittat lite,
igår var jag med madde sen sov jag hos henne och eftersom hon skulle fira sin födelsedag hos sin mamma idag så fick hon min present också, hon fick en bikini tyckte det var pasande eftersom hon och jag ska åka till gran canaria den 13 november härligt längtar som bara den!
ikväll kommer Emelie Mantel hit vet inte vad vi ska göra men med den tössen har man alltid något att göra,
och imorgon ska jag plugga so.
Nu ska jag fixa iordning lite för snart kommer Emelie!

PussHejj // Olivia

Idag var det skolfoto det gick väl som vanligt damp, men vi får väl se resultatet när bilderna kommer.
har knarkat halstableter hela dagen men tror ni det har blivit bättre i halsen nepp!
om jag inte har feber imorgon bitti så ska jag till skolan.
nu sitter jag här och gör ingenting typ.
aha vet inte vad jag ska skriva mer onödigt inlägg men bättre än inget.

// Oliviawall.blogg.se

När man inte får den man älskar
får man älska den man har.



Okej skapligt gammal bild men den får duga! 

Okej nu är det fan katastrof det händer inget på den här bloggen så nu ska jag (madde), försöka liva upp det lite här, Gårdagen; tack Olivia och alla andra för den kvällen! Helt sjuk underbara är ni. Efter en kväll ute i Mantorp gick jag hem till mig och Olivia följde med, så nu ligger vi i min säng och har nyss vaknat, eller rättare sagt Olivias mamma väckte oss och Olivia somnade om och jag får sitta vaken eftersom det bara är hon som kan somna om. Finns inte så mkt mer att säga om gårdagen så då kán jag ju alltid skriva om hur underbar olivia är!

OLIVIA FRÅN MADDES SYNVINKEL;
Hon är den mest underbara tänkbara person som finns, men det visste väl redan alla, tänkte bara säga det själv. Sen är det så att den 13 november åker jag och Olivia till GranCan, fatta vad kul vi ska ha en hel vecka med olivia helt underbart! OLIVIA JAG ÄLSKAR DIG!

Nu ska jag försöka väcka Olivia, och om inte hon börjar uppdatera sin blogg snart så hörs vi väl snart igen!

HUGS&KISSES

http://madeleinekarin.devote.se

rubriken säger allt! ;D
Som Emelie säger jag är dålig på att blogga men har man inte tid med bloggandet så har man inte hehe, men nu får ni ett snabbt inlägg igen,
som ni vet har skolan börjat igen och det tycker jag inte om jag hade hellre haft lite längre sommar lov men det är juh som det är!
skola först idag då det var jävligt segt idag. efter det gick jag hem och slappade lite för klockan 8 har jag handbolls träning först har vi ute/fys 30 minuter sen ska vi in i hallen och jag vet  inte men tror det blir lite fys där med och hoppas på väldigt mycket spel (y) sen när jag kommer hem blir det nog sängen direkt för är hemma runt 10- halv 11.
men nu orkar jagg inte blogga mer hehe

// OliviaWall

jag gästbloggar här, jag tycker det är dags att uppdatera.
olivia är inte särskilt bra på det, nej hon är allt annat än bra på det!
och jag tycker det är tråkigt att skriva in hennes bloggnamn när jag sitter vid datorn, och så ser man samma gamla vanliga rubrik.
nej nu är det slut på det, eller hur olivia?
jag tycker hon har varit lite upptagen, mycket tennis och så.
men hon blir ju tränad, och hon tycker det är kul.
är hon glad, så är jag glad.



jag älskar henne !

/ emelieisabelle.blogg.se

Jag måste sluta stressa så jävla mycket som nu gör jag det igen för om 9 minuter måste jag åka på tennis träning och har inte alls tid att sitta här efter det måste jag skynda mig hem för att jag ska på handbolls träning då och sen efter det kan jag slappna av eller om inget annat dyker upp förstås.
men går dagen var grymt bra tack alla för det, jag orkar inte skriva så mycket om det men jag säger bara det dom som inte var med igår dom missade kan jag säga er!

det blev inte så lång inlägg men det får duga för nu måste jag packa och sen åka på mina träningar!
och det är juh bara 4 dagar kvar tills skolan, jag längtar inte så värst jag vill hellre ha sommarlov men det ska bli skönt att komma tillbaks till det vanliga!

// Olivia 

 

Nu är det bara 12 h och 30 min kvar tills vi åker (y)
Och Olivia är redan pepp för Liseberg!

Dagen har väl varit helt OK började den med att madde väckte mig vid 8:30 för hon skulle åka till stallet då, sen gick jag och la mig i soffan och kollade lite på one tree hill sen kom mamma hem och sa att vi skulle åka in till Ikea/Ikano så det var bara att hoppa upp ur soffan och fixa iordning mig, sen kom vi in till Ikano och jag hittade ett par byxer som jag tänkte ha imorgon på Liseberg, sen in på ikea en snabbis. Efter det var det tennis träning igen usch usch innan min tennis träning var det en som spydde på banan så det var inte direkt en höjdare att se. men men tennisen gick anars bra tycker jag efter den så åkte jag till nästa träning men då var det handboll som stog på pogramet eller handboll och handboll fysträning med handbollslaget, men det gick väl hyfsat. nu ska jag äta något och sen ska jag nog fixa iordning sakerna tills imorgon.

Just det har ni lagt märke till min nya header, rätt så nöjd om jag får säga det själv ;D

Ha det bra tills vidare!<3




why can't I stop thinking about you,
I even don´t know you


Kom hem från Loftahammar igår mycket trevligt som vanligt att vara där, jag ska säga er där kan man verkligen slappna av och det behövs ibland. Jag orkar inte skriva allt vi gjorde men tack emelie för att du hängde med<3
nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer madde henne har jag saknat som vanligt.
vet inte riktigt vad vi ska göra vi kanske skulle träffa sebbe och någon/några mer vet inte hur det blev med det.
sen ska jag och madde tälta inatt mysigt värre tycker jag.
Just det glömde nästa jag har tennis träning sen också,
imorgon vet jag inte mer än tennis träning då med.
Sen är det juh bara 2 dagar kvar till vi drar till Göteborg hela bunten vi är 9 st tror jag (y)
Det är juh den där braiga linnea som är duktig och har bokat hon är juh för bra asså!
Ne nu måste jag fixa iordning mig vi hörs!



Veckan har varit helt perfekt, i onsdags så va ja på skge marken med dom bästa och jag kan säga er det var värt att åka dit man vet aldrig vem man ser där (a) ja och så har jag juh tränat tennis hela veckan och det är ju så himla ROLIGT jag älskar sporten, till er som aldrig har kört så kan jag verkligen rekommendera att testa(y) idag har jag bara slappat vid poolen och fixat lite färg på kroppen det behövdes kan jag lova er!
Nu ska jag äta för jag ska träna tennis sen igen, efter träningen åker jag och emelie till Loftahammar och chillar vi kommer hem på söndag för på måndag ska jag spela tennis igen hehe jag har blivit beroende, 
det känns som det ända jag skriver om är tennis här men då kanske ni fattar hur jävla kul det är.
hehe men just det Tack Linnéa du har lyckats göra mig  beroende av Jesse McCartney - Just so you know.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men ni får nog nästa inlägg på Söndag eller Måndag för jag tar inte med mig datorn till Loftahammar men ni får ha det.

Det sista jag skriver är att:

Jag älskar mina UNDERBARA tjejer
ni får mina dagar att bli perfekta,
+ en till som jag inte kan sluta tänka på (a)

Nu har jag kommit hem från tennisen.
det gick väl sådär för mig men jag ska inte klaga eftersom det var första gången jag körde och dom andra i min grupp hade spelat innan så dom var jätte duktiga så kommer lilla jag som aldrig har kört men det gick nog bra tycker jag.
Jag tycker det var jätte kul, så jag ska köra dom här två veckorna och sen får jag se hur jag känner :D

Nu ska jag vänta på att madde ringer så ska hon och jag dra ner till klämman och spela lite, sen vet jag inte om jag sover hos henne eller om hon sover här vi får se hur det blir kanske bloggar lite till senare eller så kommer det imorgon,

Puss från en glad Olivia!

Äntligen Måndag, dagen började med att åka in till stan med pappa och anton för jag skulle köpa ett tennisrack och det hittade jag också sen åkte vi hem nu sitter jag här ska snart gå ut och testa racket för vid 16.30 börjar jag så himla pepp då blir det iallfall tennis sen när jag kommer hem ska jag träffa min saknade Madde som kommer hem idag från någonstan i skåne kommer inte ihåg vart hon va xP ja det blir väl att mysa med henne sen vet jag inte.
Morgondagen vet jag inte vad jag hittar på men samma tid som idag så blir det tennis igen :D
Tennisen ska jag köra med i två veckor se om det är något för mig men det berättar jag nog ikväll om jag orkar så får ni veta hur det gick,
men nu ska jag gå ut och testa:D

Hör av mig senare!



Någon som vet när handbollen börjar, hör av er isånnafall<3

kännde för att blogga lite nu,
började dagen med 3 avsnitt av one tree hill sen gick jag ut och klippte gräset sen ringde emelie och sa att jag skulle komma till henne så jag hoppade in i duschen ne föresten jag gick in i duschen sen så ringde jag till min blivande tennistränare för nästa vecka börjar jag spela tennis, jag ska spela två veckor varje dag för att se om jag ska fortsätta det blir roligt tycker jag, ja men iallafall sen gick jag till emelie och när jag kom till henne så satt hon framför tvn och nördade sex and the city så vi såg två program sen så gick vi till macken och köpta glass ja sen gick vi runt lite här i mantorp, ja det var väl min dag det.
Nu har jg inte tid att blogga mer för nu ska jag äta sen ska jag noga va med emelie igen<3

Have a nice evening!