Gjorde hemma gjord pepparkaksdeg när jag kom hem hoppas den blev bra får provsmaka den imorgon har aldrig gjort det innan så får väl hoppas att ingen dör eller nått!
Annars har jag inte gjort så mycket idag har struntat i allt plugg idag kände för en slapp tisdag! Var rätt skönt men slutade med att jag somnade i soffan vid 7 och sov till 9 så är inte så värst trött just nu så får väl läsa igenom lite spanska trots allt det blir man alltid trött av!

Skolan vart det mest skratt av idag! Sen hem skulle bakat pepparkakor eller aa degen men sen hade vi inte allt så det sket sig! Åkte på dansen med Madde där man fick en känsla av sitt gamla jag kom fram skönt att se att den sidan finns kvar! Resultatet av idag blir träningsvärk i magen har nog aldrig skrattat så mycket!
Nu ligger jag och lyssnar på Tommy Körbergs jullåtar, underbart älskar hans röst så skön att lyssna på!

Gårdagen vart väldigt lyckad älskar min klass och faddrar, så jäkla underbara! Kom hem runt 2 somnade typ direkt!
Idag har jag jobbat hos farmor och farfar och sen handlat mat! Spenderar kvällen hemma med familjen blir en riktigt myskväll!

Är påväg in till Linköping för en klass fest! Maskerad kör vi även på!

La ner bloggen ett tag har haft fullt upp så bloggen har inte hunnits med riktigt.
Den här veckan har iallafall varit ett rent helvete har suttit kvar i skolan till 5 nästan varje dag kommit hem vid 6 varje dag och då har jag satt mig och pluggat ännu mer. Men nu hoppas jag det är slut med det för ett tag nu verkar mina veckor bli lite mer normala igen. Ikväll ska jag iallafall spendera med underbara Madeleine och Twillight. Lovely! Bion börjar inte fören 23.30 så ska ta och städa mitt rum nu och fixa till mig lite sen taggar vi för bio!
Ha en trevlig fredag!

Fredagen kunde inte blivit bättre! Har inte så mycket mer att säga om den, den var oslagbar! Började iallafall dagen med lite soffhäng skulle sedan pluggat men skippade det sen kom Emelie köpte oss lite naturgodis sen hem till henne på lite Greys maraton sen avslutade vi kvällen men lite carton bilrace haha! Underbar lördag! Imorgon måste jag ta tag i pluggandet finns ingen undan väg längre, sen blir det även seket imorgon med! Men nu ska jag sova.
Sen står även Emelie för bilden, sicken snäll tjej!

Sitter och väntar på tåget med en ny bliven brunett!!!

Vaknade hos Madde imorse vi åkte direkt in till stan hittade ett par jeans, sen tog vi även en lunch på ming! Nu har jag precis gjort mig iordning och snart drar vi på lite festligheter!
Sorgligt att höstlovet snart är slut! Och som vanligt har jag inte börjat att plugga än så det får jag ta tag i imorgon om jag orkar!
Ha en trevlig fredag!

Har haft en kanon dag i Stockholm med Emelie fick med mig lite hem också men det tar vi imorgon nu väntas en resa hem på 2timmar! Sen vidare till Madde stannar nog där inatt med så bloggar imorgon igen!

Sitter på tåget påväg upp mot Stockholm med Emelie! Blir en dag i Stockholm med en massa shopping.
Bloggar senare!

Dags att gå upp åker mot loftahammar om 20 min spenderar dagen där vet inte när jag kommer hem men kvällen ska iallafall spenderas med Madde! Nu måste jag skynda mig.

Mådde inte så bra förut så gick och la mig i sängen och somnade så nu är jag as pigg haha! Så nu ligger jag och läser gamla inlägg i bloggen usch va sorgligt det är, saknar gamla tider! Saknar handbollen och tennisen nu förtiden är min sysselsättning plugg och soffan haha bra där! Fattar inte att jag hann med allt förr! Men saknar tiden med mina underbara tjejer när allt var bra och allt va precis som det ska va men det finns ju inte kvar längre vi har alla ändras! Låter som att det har gått flera år sen allt va så här men det är bara ett år sen. Fy fan vad vi alla har förändrats vi finns inte kvar längre. Saknar när vi var alla 6 det är vi inte längre! Att så mycket kan ändras på ett år! Man vill bara ställa tillbaka tiden till då men det går inte vi får aldrig tillbaka den tiden och det går inte att ändra tillbaka oss själva till de personerna vi var då för ingen vill erkänna att den har förändrats men det har vi alla gjort! Ni ska veta att jag kommer alltid att älska er men våra tider har nog passerat jag orkar inte vara den som kämpar när ingen annan tänker hjälpa till lite så jag slutar nu om ni vill mig nått vet ni vart jag bor! När ni tänker kämpa lite tillbaka så kommer jag finnas här då kan jag kämpa tillbaka med men tills den dagen kommer om den nu gör det så väntar jag på att ni ska göra något tillbaka!

Började dagen med att bära in en massa ved så nu klara vi oss nog i vinter. Nu sitter jag och ska försöka plugga lite men det går inte så bra för jag orkar verkligen inte, och så kom jag just på att jag har glömt hälfen av arbetet i skolan så hoppar nog över det tills skolan börjar igen. Ska snart åka och äta hos Farmor och Farfar. och planera morgondagen som troligtvis spenderas i Loftahammar. Ska väl ta och öppna engelska häftet nu så jag får något gjort!