Skön tisdag slutade 11.50 idag och tog en snabbis på subway, älskar subkakorna godaste som finns!! Var även och sjöng lite, det gick väl rätt bra! Borde pluggat nu men jag orkar inte mer, är så trött på skolan vill bara ha lov nu!!
Nu ska jag ta mig ett bad sen sängen!

Fick lämna in min älskade mobil förut, sad face på den! Så under tiden den lagas sitter jag här med en 3a som inte gör som jag vill, inga kontakter eller nått så om ni vill min något får ni ta och smsa eller ringa för jag har ingen kontakt kvar... Förutom de har dagen sett ut som vanligt ska ta tag i allt pluggande nu!

Inlägget innan skulle kommit upp igår men så blev det viste inte så det laddades upp nyss tror jag! Min mobil funkar inte, kan varken ringa eller smsa suger!! Idag har jag inget planerat ska ta och chilla lite behövs efter den här helgen är helt slut!
Ha en skön söndag!

Igår var det lite partaj med mina härligt folk! I morse åkte jag in till stan och mötte upp några fina klasskompisar vi åkte vidare till Antonia som varit sjuk väldigt länge. Så vi åkte dit med lite blommor och en choklad ask så nu hoppas vi på att hon snart blir bättre!
Resten av kvällen har spenderats med Madde som nu sover som vanligt så sitter och kollar på filmen själv!

Studiedagen satt riktigt fint idag! Fick det mesta jag skulle ha gjort klart! Hann även med en 20minutare i solariet! Sen kom Madde det blev chokladbollar och mycket prat nu sitter jag på tåget påväg till Linköping ska ta och fika med mina fina klasskompisar!

Den här veckan har gått så himla sakta kunde knappast gå söligare men imorgon är det iallafall äntligen fredag!!
Min dag har väl varit sådär började med att skriva ett prov gick skit dåligt sen har det inte hänt så mycket mer. Träffade madde på stan fixade lite ärenden och sen åkte vi hem hit och bara chillade ett tag. Nu sitter jag och pluggar in 139 engelska glosor till provet imorgon, det är ju så bra att jag börjar i tid och så. Men men orkar inte börja plugga i tid sitter hellre här och får panik över att jag kan 33 just nu av 139 men det är ju alltid något...
Ne märker nu att jag verkligen inte har tid med att blogga just nu!

Haha jag dör jag kan inte låta bli att ta sånna här bilder! Dör av skratt!!
Här får ni några smakprov.

Igår var Madde och Emma här och myste, det vart filmkväll för våran del men det var rätt skönt att slappa! Började iallafall dagen med att sitta i seket 2 matcher så cash in! Sen har jag inte gjort ett piss borde plugga har jätte mycket den här veckan men det orkar jag inte ta tag i så det skjutet vi lite på!

Hade visst glömt att ladda upp lite bilder från nyår som tur är så påminde ju Emma mig så slänger in några nu!



Jag var fast på botten men kämpade upp
Tills jag nådde ytan och hämtade luft
Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer
Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel
Även om jag borde ha sett det så tittade du ner
O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad.


Veckan har gått väldigt sakta, men nu är det äntligen helg!
Började min helg med att baka cupcakes och mys kväll med familjen.
Imorgon är det mycket som står på mitt schema får se hur mycket jag hinner med,
men hinner nog med att slänga in ett blogg inlägg skulle jag tro!
Nu ska jag ta och ägna en lite stund till Zlatan.

Hatar tisdagar dom går så sakta jämt! Slutade 4 idag tog en snabbis på stan sen tog jag och Madde 20minuter i solariet och sen hade vi lite spa mys hemma hos mig bland annat bastu, ansiktsmask och snöbadande, den tjej vet hur hon ska göra en dålig dag bra!
Nu blir det sängen för min del!