Har haft en hel dag på stan fick med mig lite grejer hem men blir troligtvis en del shopping imorgon med så ni får bilder på allt när jag kommer hem till Mantorp igen!

Började min onsdag med en sväng till gymmet, as trött nu men det stoppar mig inte från att ta en runda i Stockholm, dags för lite shopping!
Satsar på denna mage till sommaren 2013, får se hur det går!

Spenderar mitt lov i favorit staden Stockholm tillsammans med familjen!

Jag behöver en paus från dina problem, för att kunna jobba på mina egna!

Har precis städat rummet och gjort det extra mys! Kvällen tillbringas med musik en stor kopp te och fixa lite bilder, låter som en bra söndag i mina öron!

Dags att tjäna lite pengar även fast jag är sjuk, får se om jag överlever! Kvällen kommer att gå åt till att packa! Hoppas ni får en bra söndag.

Börjar detta lov med att vara sjuk inte bästa starten kanske. Igår blev det mys hemma med familjen! Somnade dock i soffan det första jag gjorde! Idag skulle jag hjälpa farmor och farfar att flytta men får se hur det blir med det!

Kände för en mysdag med familjen så sitter nu och myser vid tvn med popcorn och tända ljus! Imorgon är det resursdag på skolan med temat kärlek hoppas på att det är lite bra iallafall!

Har haft en riktigt bra helg! Inte lika kul med måndag. Men som sagt det är ju bara en vecka kvar till lov nu! Spenderar min måndagskväll i soffan med lite naturgodis!

Hade en as bra kväll igår!! Svårt att slå den! Idag blir det liten plugg och ikväll kör vi igen!
(Förstår inte grejen med öppen mun på varje kort)

Sitter på en buss påväg mot ljungsbro med härliga vänner! Kvällen bjuder på festligheter, gillas skarpt! Ha en fin fredag

Oj det var ett tag sen, väldigt mycket har hänt men orkar inte skriva om det så nu ska jag bli bättre och fokusera på allt nytt som händer! Idag var vi på möte med Mike helber på LHC och pratade om våran uf produkt och bokade in ett möte med några spelare. Känns jätte bra att allt med UF- företaget är igång och än så länge rullar allt på känns galet bra!
Min helg ser just nu väldigt bra ut men mer om det imorgon!

Min morgon började rätt bra skulle jag säga sovmorgon, tåget var inställt vilket gjorde att vi missade en matte diagnos och hade ca 10minuter matte lektion! Sen hade vi bara 2 lektioner! Skön tisdag skulle jag säga! Nu sitter jag med svenska litteratur historien igen... Ska in och sjunga senare ikväll men nu ska jag ta och dricka upp redbullen och sätta fart med pluggandet!

Måndagar gillar vi inte men planerar redan planer för i helgen så har förhoppnings vis något kul att se fram emot då går veckan alltid snabbare! Sitter nu och pluggar svenska litteratur... Ni hör ju hur tråkigt det låter!

Tog en liten paus förra veckan det blev så mycket, har iallafall haft en toppen helg med ett par riktigt bra! Veckan som kommer nu har skolan verkligen tagit över, ska försöka överleva! Och ska göra mitt bästa för att komma ihåg att slänga in ett inlägg lite då och då!

Då var denna måndag avklarad! Provet kändes bra så antingen var jag helt ute och cyklade eller så gick det bra, det är sånt som märks! Vi har ju som sagt börjat äta nyttigt här hemma så slänger in en bild på dagens mat! Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med ekonomiboken!

Har sovit 3 timmar inatt men död som jag är så beger jag mig nu mot skolan!