There's an answer to your prayer,
And I swear that there'll come a day!
The sun will rise again!

Började dagen med att sitta i seket tjänade lite slantar. Resten av dagen har spenderats med Gunnarsson, vilket räddade min dag! Hon är bara för underbar. Imorgon blir det nog en snabbis till stan och sen kalas!
Ska nog försöka klämma in att städa rummet med men det får vi se hur det blir med den punkten.

Nu tänker jag lägga mig och kolla på film och bara glömma att den här dagens ens fanns! Allt har gått åt helvete!

Sitter på tåget påväg hem våran sista lektion blev inställd, underbart! Och dagen blir bara bättre har inget plugg att göra idag så ska chilla galet till 7 sen blir det första sång lektionen för den här perioden och efter det blir det film-myyys!
Hoppas eran dag blir lika underbar som min!

Spenderar det sista av min söndag med det här och en film!
Skön avslutning!

Spenderade gårdagen hemma hos Madde med mina fina tjejer. Vaknade upp hos Madde imorse och nu har jag precis kommit hem ska ta och fixa iordning mig lite sen blir det att sitta i seket tre matcher i klämman. Efter det blir det plugg som gäller! Tog lite nya bilder igår så slänger upp dom sen ikväll med! Ha en trevlig söndag!

Åkte in till skolan imorse skrev ett spanska prov och sen åkte jag hem igen mådde inte så bra! Dagen har gått åt till att plugga privatjuridik har ännu ett prov imorgon, hoppas det går bra känns inte så bra inför provet just nu men får göra mitt bästa! Så det har inte hänt så mycket för min del idag så har inte så mycket att berätta men nu ska jag ta och lägga mig!
Bloggar imorgon!

Sitter just nu på tåget påväg hem tänkte passa på att blogga medan jag ändå har tid. När jag kommer hem så måste jag sätta mig och plugga på direkten sen blir det zumba med maddo! Imorgon ska vi på rättegång med klassen hoppas det är lika spännande som det låter. Kommer nog inte hinna blogga mer idag så ha en skön måndag om det nu går!

Håller på att rensa min garderob och så hittar man kläder som har varit borta i ett halv år i en påse och en skokartong med ett par sprillans nya skor som jag aldrig använt, helt okej! Borde rensa oftare. Nu ska jag fortsätta se om jag hittar något mer!

Har pluggat matte sen 9 imorse hoppas skiten sitter nu, känner inte för att få F i matten! Så rolig har alltså min studiedag varit. Har precis tagit ett långt skönt bad tyckte jag var värd det efter denna dag! Lovade en bild med men har inte orkat ta kort på den en så det får ni imorgon. Nu ska jag ta och lägga mig somnar snart med datorn och det är nog inte det bästa!

Har äntligen fått mitt paket, slänger upp en bild senare på innehållet(om jag hinner)

Resultatet av att komma hem och lägga sig i soffan och somna o cakna upp vid 8 är inte så bra när man har kommit halvvägs på en uppgift som ska vara inne imorgon + glosor som man inte ens kollat på är inte så bra. Men men vad ska man göra åt det, mer än så får ni inte idag för här måste det pluggas så in i den!


vilken babe!

You looked at me and saw what I never could see.
You made me feel more than I thought I could ever be.
And when I needed a friend you were always there to lift me up, to make me strong!
You're not gone.
You're still here!

 

 

Har försökt blogga tre gånger i helgen men det har inte funkat så nu får ni allt i ett istället.
I fredags så vart det idolmys hemma hos Madde.
Lördag gick upp rätt skapligt och åkte på kalas mistingen i släkten fyllde 2, sötaste ungen som finns!
Sen blev det mys med mamma, vi gjorde räkmackor och sen åkte vi till bjälbo och kollade på alla sjärnfallen, mysigaste kvällen på länge!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat som jag ska fortsätta med efter gossip girl som börjar idag.
Den här helgen var väldigt behövlig kännde jag behövde slappna av lite.
Nu börjar gossip igen!

Började dagen med att försova mig så fick springa till tåget men som tur hann jag! Sen när vi är på bussen så åker hon fel så tog as lång tid att komma till skolan, riktigt bra start på dagen måste jag säga!
Stannade kvar i stan och kollade lite men hittade inget som vanligt. Nu sitter jag och kollar på the X factor us.
Ska snart dra mig mot sängen, imorgon är det äntligen fredag.




Cause there'll be no sunlight,
if I lose you!
Vart ett litet uppehåll på bloggen men sånt får ni tåla har inte haft tid men nu ska jag bättra mig! Skolan rullar på lite segt just nu med alla läxor och prov! Nu kollar jag iallafall på världens bästa program Grey´s anatomy asså om ni inte har följt serien så har ni verkligen missat något! Imorgon funderar jag på att ta en snabbis på stan sen blir det mer plugg!