Kom nyss hem från stan med tomma händer, hittade verkligen inget.. Nu ska jag ta och städa mitt rum och klippa gräset. Ikväll blir det bio och mat med finfina vänner! Hoppas ni får en härlig lördag!!
I inlägget innan fick ni en snabb redovisning på vad som har hänt de senaste veckorna. Skyller den dåliga uppdateringen på att jag inte kan blogga från mobilen längre eftersom det är något fel på appen och jag är för lat för att starta datorn och blogga här ifrån därför blir det väldigt sällan, hoppas att appen börjar fungera snart igen! Idag har jag iallafall jobbat lite nere i Loftahammar och har ävenvarit ute med båten och skulle fiska men fick ingen napp. Nu ska jag ta och sova. Imorgonbitti drar jag in en snabbis på stan och ser om jag hittar något.
Har fortfarande problem med att ladda upp bilder får rycket på när det inte fungerar...! Har iallafall haft en GALET bra dag!! Glassen var as god, efter det drog jag till Madde vi lagade mat och solade sen kom Emelie och Emelie då blev det vattengympa haha bara för att vi är så jäkla bra och avslutade kvällen med crazy dance! Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och hoppas på att det fungerar att ladda upp bilder imorgon för nu har jag rätt många som ska upp...!
Har redan glömt bort vad det är för dag men det är ju som sagt inte så viktigt när man har sommarlov! Beger mig iallafall nu till Söderköping för lite glass på smultronstället med Anton, Robin och Emelie! Skulle ha laddat upp en bild på dagens klädsel men det funkade inte så blir utan bild idag med...
Har haft lite problem med att komma ut på blogg.se ett tag men nu verkar det funka igen, så jag skyller den dåliga uppdateringen på det men nu ska vi se allt som har hänt jag kollade på när min andra kusin slutade nian i fredags sen i fredagskväll var det mys hos Josef med härliga människor. Lördags firade jag min kusin som fyllde 25! Söndags häng i soffan och pw! Igår var jag en snabbis i Linköping och även pw igår! Idag har jag hjälpt till här hemma har klippt gräset och grävt upp en rabat och övningskört och även tagit ett power Walk! Ska försöka slänga in ett inlägg med en massa bilder från de senaste dagarna men det tar jag en annan dag! Nu ska jag försöka sova!

Igår var bästa klassen här, vi grillade spelade även lite kubb självklart vann vi tjejer! Slänger in en bild på gårdagens klädsel lite längre ner. När dom hade åkt hem så var det bara och börja städa tog ett bra tag men kom till slut i sängs! Idag har jag jobbat lite och nu chillar jag galet i soffan, ska senare åka till vibykyrka och kolla på när mina två kusiner slutar sexårs och tvåan!

Fullspäckad dag började dagen med att klippa gräset sen har jag städat hela huset för morgondagens trevligheter! Har även hunnit med att övningsköra och gått ut och gått med mamma! Nu är jag helt slut så ska krypa ner i sängen! Men först måste jag bara lägga upp den här videon garvar ihjäl mig åt tanten i bakgrunden.

Hade en super bra dag igår först kollade jag när Anton tog studenten, längtar tills jag tar studenten! Spenderade kvällen i Linköping med härligt folk! Idag har jag bara chillat i sängen men ikväll kör vi igen med bästa mantorps brudarna! Riktigt bra start på lovet måste jag säga!

Redo att se Anton ta studenten!

Då har man äntligen gått på sommarlov, riktigt skönt!
Håller på att fixa allt tills imorgon då Anton tar studenten, skulle med vilja göra det men får stå ut 2 år till. Har även hunnit med att köpa in lite grejer sen sist ni får bild på två av de bättre köpen jag gjort! Nu ska jag ta och lägga en ansiktsmask och bara ta det lugnt bra start på lovet måste jag säga!

Älskar linnet med den öppna ryggen riktigt snyggt nu i sommar och skorna har jag verkligen förälskat mig i!

Den här dagen har varit allt förutom bra, sämst väder, försov mig, missar först bussen och sen tåget... Nu sitter jag iallafall på nästa tåg och är äntligen påväg hem. Ikväll blir det maddemys! Hoppas ni har haft en bättre fredag än jag!