Har tillbringat de senaste dygnen med Madde! Har iallafall idag tagit vara på solen så har legat vid poolen hela dan! Vet inte vad kvällen bjuder på än ska försöka komma ihåg att slänga in ett inlägg!

Kvalitetstid hemma hos Madde med favorit filmen på tvn! Tog ett tag att förstå sig på videon men det gick tillslut!

Usch tycker verkligen inte om att sitta ensam hemma på kvällen/natten varför måste allt bli så mycket läskigare när det är mörkt ute. Har iallafall stängt in mig på mitt rum med tvn på och högsta volymen med musiken allt för att inte höra när det knakar till i huset. Har suttit och kollat på gamla filmer allt från när jag fyllde 1 till ny filmade filmer. Blir så glad över att se hur lätt allt var när man var så liten. Nu ska jag ta och kolla lite på one tree hill och försöka bli trött men det går inte så bra när man tror att det går en mördare där nere. Så larvig är jag, kommer aldrig klara mig när jag ska flytta hemifrån...

Igår blev det lite festligheter, blev en trevlig kväll! Idag har jag inte gjort ett piss och det tänker jag fortsätta med ska ta och ha ett oth maraton nu!!

Va med två favoriter igår film-mys hos Madde! Idag ska jag ta och rensa lite här hemma och kanske åka in till Linköping en sväng får se hur det blir med det!

Förra inlägget har inte funkat att ladda upp men det funkade typ nyss, blir så less när det inte funkar.. Åkte iallafall hem från lofta förut idag så nu ska vi kolla på en film och senare ska jag nog träffa saknade Madde!

Har varit rätt skönt väder här i dag, hann med lite solande! Har även plockat blåbär och smultron och sen fiskat abborre fick en enligt mig as stor men var nog ensam om den åsikten.. Nu ska vi ta och sova för imorgon tar vi båten vid 7 och fiskar gädda, hoppas på napp och fint väder!

Började dagen bra med en härlig brunch hos Emelie! Efter det begav jag mig mot loftahammar med familjen! Nu väntar vi på maten och kvällen spenderas nere i hamnen!

Började denna lördag med att jobba i trädgården trotsade regnet lite. Sen har jag även cyklar 1,5mil även idag och gjort lite styrketräning! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen! Kvällen kommer att spenderas med Emelie och Emelie än så länge får se vad vi hittar på!

Ville bara berätta att jag har världens knasigaste vän, som jag saknar galet mycket!!

Haft en myskväll med saknade Gunnarsson, vi kollade på en film som jag starkt kan rekommendera soul surfer, riktigt bra! Sen hann vi även med att planera lite så hoppas allt går enligt planerna nu!

Om exakt 50 dagar står jag och skriker till lady gaga! Kommer bli sjukt!!!

Då ska jag försöka starta mitt träningsliv igen började bra idag med att cykla 1,3mil och även lite styrketräning på det! Rätt nöjd att jag orkade efter detta långa uppehåll! Nu har jag druckit hemmagjord protein dryck med 2 råa ägg, banan och glass, det är inte lika vidrigt som det låter! Nu skulle jag ha gjort lite jobb i trädgården men så kom regnet så stannar inne!

Började med att åka till Mjölby imorse och fixa lite ärenden, efter det har jag hjälpt till lite här hemma eftersom vi håller på att göra om köket! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på en film!

Glömde skriva igår kväll men drog iallafall till Linköping med mantel och så åkte vi till saknade linnea! Hade en jätte trevlig kväll! Nu sitter jag och väntar på att Emelie och Linnea ska vakna, förstår inte att dom kan sova när det är så här varmt! Aja låter dom sova ett tag till!

Godmorgon till er som vaknade nu gjorde dock inte jag vaknade för ett bra tag sen och gick ut för att klippa gräset men blev stoppad av värsta regnvädret så nu sitter jag och väntar på att det ska ta slut så att jag kan fortsätta, så min dag kommer att gå ut på att jobba lite här hemma. Kvällen är fortfarande oklar så återkommer säkert senare idag!

Haft myskväll med några favoriter! Nu ligger jag i sängen för att se dagens oth avsnitt för andra gången och jag dör så snygg Lucas är!!!!

Håller på att redigera lite bilder från tylösand i väntan på att alla andra ska bli klara! Här får ni iallafall några bilder resten kommer senare..

Hade en riktigt slappar dag igår men det behövdes kände jag! Nu sitter jag i bilen påväg till Norrköping! Och kvällen spenderas nog med mina bästa tjejer! Låter som att det blir en bra söndag!

Gjorde om ett par shorts och en klänning för några dagar sen här har ni resultaten!

Äntligen fungerar blogg.se appen så nu ska jag försöka förbättra bloggandet! Har haft ett par jätte bra dagar i Halmstad, vädret har varit kanon! Igår åkte vi på lite festligheter riktigt lyckad kväll! Nu ska jag slappa i soffan till en film!

Drar mig ner mot göteborg och shoppar lite och sedan vidare mot Halmstad kommer bli en bra vecka!