Då var torsdagen äntligen avklarad båda proven gick bra tror jag kändes som så iallafall. Nu tänker jag njuta av att jag är prov och läxfri tills imorgon! Så nu ska jag väl ta tag i de grejerna som behövs här hemma som jag lovat.... Ska även försöka klämma in lite övningskörning! Kommer lite ny musik som jag fallit för senare också!
Usch satt och skrev de här inlägget och hör ett surrande kollar ner på mitt golv och där sitter en stor fet jordgetting usch vilken panik jag fick, slutade med att pappa fick gå upp och döda den åt mig, haha! Chicken här då!

Saknar dig världens bästa morfar!

Sitter och pluggar vilket jag har gjort de senaste dagarna dag ut och dag in känns det som. Men ändå så fastnar inget. Imorgon skriver jag 2 av de tre proven som är kvar, hoppas att dom kommer gå bra känns dock inte som att det kommer att göra det just nu! Har inte så mycket mer att skriva om idag eftersom mina dagar inte består av annat än plugg just nu, ni får lite roligare inlägg till helgen!

Tog en cykel runda med Mantel förut slutade med att vi cyklade 1,5mil, hurtigt av oss. Men det slutade med att man har jäkligt ont i rumpan. Vi tog även lite bilder på vägen så några av dom kommer nu!













Är så jäkla glad! Bra jobbat loreen!

Kom hem från balen för ett tag sen. Alla var jätte fina, längtar tills jag får ha på mig en sån vacker klänning. Har redan börjat planera hur den ska se ut! Här får ni några bilder från dagen.




Nu drar vi och kollar på bal!

Linne-Zara/ shorts-Zara/ skor- scorett

Fullspäckat schema idag så passar på att blogga nu. Först blir det lite övningskörning sen skynda hem och klippa gräset efter det kommer Emelie hit så ska jag fixa hennes hår. Sen måste jag fixa mig själv och sen bär det av till Vadstena för att se min kära bror dansa bal, kommer att bli en kanon dag hoppas bara vädret är lika fint som det var igår! Kameran är såklart med så kanske kommer upp lite bilder senare idag! Ha en trevlig lördag.

Idag har det inte varit någon bra dag, inget har gått bra men orkar inte gå in på det nu! Spenderar min kväll med lite mamma mys behövligt efter en jobbig dag/vecka! Ni får lite bilder från dagens höjdpunkter

Har verkligen gått och blivit hundtokig! Vill bara ha en av dom här sötisarna.. Åhh men inte alla i den här familjen vill som jag så får drömma vidare om dom!

Skrivit mitt sista ekonomiprov för den här terminen skönt nu har jag bara 5 andra grejer kvar innan sommarlovet... Idag har jag bara chillat i solen i stort sätt, riktigt skönt bäst att passa på när det är så fint väder! Har även hunnit med att övningsköra gick bra även idag! Och imorgon är det äntligen fredag för er som missat det.

Dagens klädsel:

Började dagen med en liten sovmorgon som inte spenderades till att sova utan den användes till en morgon promenad med bästa Madde. Sedan när man kommer till skolan får man reda på att fösta lektionen är inställd så då begav vi oss mot Bosses glassbar! Sen vart det lite beach vollyboll i det varma vädret. Tog även första doppet i poolen idag och har även jobbat lite på brännan. Nu ska jag ta och plugga ekonomi!

Gjorde mig nyss världens godaste macka!

Skrivit matte nationella hela dagen, så nu är jag helt slut i huvudet! Unnar mig själv lite tid i soffan innan jag åter igen börjar plugga. Har 7 grejer kvar i skolan och jag orkar inte ta tag i något av de, så det får bli som det blir! Har även gått och blivit sjuk som jag inte har tid med så jag kör på ändå!
Det positiva med dagen är att det är shorts väder åhh vad jag älskar det! Dagens klädsel får ni även:

Perfekt dag att sluta tidigare på! Synd att man inte har tid att vara ute i det fina vädret istället måste man sitta och plugga till matta nationella imorgon, usch vad dåligt det kommer att gå! Hoppas ni får en härlig dag i värmen!!

Har haft ett par riktigt härliga dagar, torsdags så grillade vi med klassen hade en jätte mysig kväll. Sen i fredags så blev det 18års fest ännu en lyckad kväll och igår blev det myshäng hos Emma. Idag har jag klippt gräset i det underbara vädret och sen bara slappat, borde ta tag i pluggandet men har inte riktigt lust med det! Slänger in lite bilder från de senaste dagarna.

Skönt med en ledig dag! Nu drar jag in till Linköping och spenderar kvällen med min fina klass!

Har glömt att ladda upp en bild på min nya bikini så den får ni nu! Nu taggar vi sommaren på hög nivå!

Seg måndag! Kämpat med spanska nationella alla delarna, segast idag! Nu ska jag ta och plugga lite och så kanske jag ska ta och träna lite sen med!

Redan lördagkväll dagarna går så sjukt snabbt! Idag har jag iallafall övningskört in till Linköping gick kanoners! Sen så har jag lagar paella, vart jätte gott! Stolt över mig själv! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och sen blir det hockey även ikväll! Slänger in två bilder en på dagens klädsel och en på paellan!

Efter en riktigt sorglig-dag så tar jag nu och kryper ner i min säng med ett par avsnitt av BB. Har lite plugg som skulle behöva göras tills imorgon men är verkligen inte på humör för det. Hoppas ni har haft en bra dag!

Jag vill vara stark i sånna här situationer men jag kan inte, jag är så svag jag bara kan bli just nu! Jag saknar dig så himla mycket morfar! Det finns inget stopp för tårarna, jag hoppas att du har det bättre där du är nu!
Du finns med mig varje dag, jag älskar dig morfar!

Gjorde mitt sista juridik prov idag skönt, känns att det inte är så långt kvar till sommarlovet nu. Redan första året på gymnasiet avklarat, usch vad tiden går snabbt! Idag då har jag bakat bullar, sjungit och övningskört allt har gått finemang. Nu är det tv-kväll som gäller!

Slutade 11.30 idag och efter att jag kom hem har jag bara suttit i solen och pluggat, life is good! Nu börjar det komma lite moln så ska ta vara på den sista solen för idag! Resten av dagen kommer att fortsätta att gå åt till att plugga och kanske lite övningskörning på det får se hur det blir!

Och så gick den där söndagen förbi! Ligger här och känner att jag inte kommer att orka gå upp imorgon men ska kämpa de sista veckorna. Idag iallafall har jag pluggat privatjuridik som en galning men ändå så har det inte fastnat! Sen har jag varit och kollat på när två från min klass dansat galet bra var dom båda, vill också vara så där bra! Blev jätte sugen på att börja dansa igen får se hur det blir med det! Har även hunnit med att sy in ett par byxor som nu sitter kanon! Imorgon är det som sagt en ny vecka med nya möjligheter( försöker peppa upp mig själv så att jag ska orka med dom sista veckorna)!

Lite ny favorit musik! Ett måste att lyssna på säger jag bara!!
Annars missar ni några så sjukt bra låtar!!!!!

Lyssna och njut!

MASKINEN- STORA TRYGGA VARGEN

NORLIE & KKV - DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

ALINA DEVECERSKI- FLYTTA PÅ DEJ

SIMPLE PLAN FT. SEAN PAUL - SUMMER PARADISE


Den bästa Florida har även gjort det igen. Älskar låten, här får ni den!

FLO RIDA - WHISTLE


Och så kom helgen, har varit helt hängig hela veckan och så även idag så tog en hemma mys kväll i min säng! Ligger just nu och kollar på alla BB program jag missat i veckan. Imorgon ska jag försöka få lite gjort men mer om det imorgon!

Har nyss skrivit klart ett hemma prov i samhällen och skickat in det, jag är bra på att skicka in saker i sista sekunden! Har suttit med den nästan hela dagen så idag finns det inte så mycket att skriva om eller jo jag har fått hem min klänning, längtar tills jag får använda den!
Slänger in två bilder en på klänningen och en på värdens godaste hallonmilkshake by Olivia!

För en gångs skull kan jag säga att min onsdag har varit helt underbar! Började dagen med att köpa Lady gaga biljetter så den 31 augusti så drar jag med en från klassen och en kompis till henne på Lady gaga i Stockholm kommer bli sjukt, är redan taggad! Sen måste jag ju bara nämna hur underbart vädret har varit idag! Inte lika kul med ett samhälls hemprov som ska vara inne imorgon kväll och jag har gjort en fråga, men det blir morgondagens problem känner jag!
Nu blir det sovtime, börjar morgondagen med ett engelska nationellt prov!

Gårdagen spenderades ute i rimforsa med härligt folk! Riktigt rolig kväll med bastu, årets första dopp och mycket skratt!
Dagen har gått åt till att fira mamma och soffhäng! Nu drar jag mig mot sängen. Slänger in 3 bilder från igår