Hade orienterings dag idag, gick rätt bra ändå måste jag säga! Trodde jag skulle springa vilse men det gjorde vi bara en gång men vi hittade tillbaka rätt snabbt. Åkte hem en snabbis och duschade och gjorde mig ordning nu sitter jag på bussen påväg in till stan ska träffa Johanna först och äta sen vidare på fadderfest! Hoppas ni får en trevlig fredag!
Slänger in en dålig bild på outfiten också.

Tog en fika med Emma på stan förut skulle ha hittat en tröja med hade jag tänkt men så blev det inte. Vi tog även 20 min i solariumet det behövs är krit vit. Nu ligger jag i soffan i one piecen och med en Marabou! Tycker att jag är värd det efter den här veckan! Nu ska jag ta och kolla lite på tv och sen blir det engelska!
Slänger in en suddig bild med!

Är helt slut, men måste ta och försöka plugga lite mer företagsekonomi så jag klarar provet imorgon!
Skulle berätta något om idag men har glömt det så det kanske inte var så viktigt men har iallafall glömt det!
Nu har äntligen blogg fixat en app till mobilen så nu kan man blogga där ifrån med, riktigt gött.
gud vilket ointressant inlägg, haha!

Zumban igår var riktigt rolig men trodde den skulle vara jobbigare, hoppas den är det nästa gång! Behöver verkligen röra på mig mer! Fick iallafall sluta en timme tidigare idag vilket var typ dagens höjdpunkt.
Somnade i soffan när jag kom hem vilket inte var så bra behöver verkligen plugga men tror jag har gjort det jag behövde nu iallafall så ska ta och plugga lite mer företagsekonomi. Sen blir det sängen, längtar!


Skolan gick väldigt segt idag somnade nästan på engelskan! Sen så kom inte bussen så fick gå/springa till station men missade tåget med! Nu sitter jag iallafall i bilen påväg till lkpg för första zumba passet! Nu taggar vi träning som behövs känner jag!
Började dagen att gå upp tidigt och åka in till linköping för modell för en dag!
Riktigt kul men vart inte så jätte nöjd men några bilder vart allt bra!
Efter det så har jag bara chillat i min älskade one piecie!
Nu ska jag ta och tvätta bort allt smink och sen krypa ner i sängen!


Kvällen spenderas med Emelie, Agnes och Madde! Ser ut som att bli en chillar kväll och det gillas! Nu ska ja ta och äta.
Ligger just nu i soffan och bara chillar galet men ska ta och ta tag lite i dagen, ska börja med att plugga lite sen får vi se vart resten av dagen tar vägen! ska försöka blogga lite mer senare!
Började dagen med att skriva första engelska uppsatsen kom halv vägs på den så det gick ju sådär. Sen körde vi baseball på idrotten och självklart fick jag den där jäkla bollen i huvudet inte så skönt precis! Har haft allt annat än tur idag känner jag!
Nu har jag iallafall precis duschat och sitter nu i mysigaste one piecen och väntar på Emelie som äntligen har kommit hem.
Först blir det att mysa till idol och sen ska vi träffa Emma och Mantel också.
Ser ut som att det blir en härlig kväll!

Så skönt med ännu en studiedag fast ska faktiskt ta och plugga lite idag, igår vart det inte så mycket med det! Skönt att LHC vann igår! Fick även hem två katter hit igår så nu är vi kattvakt fast dom gömmer sig hela tiden så har knappt sett dom! Nu ska jag ta och fixa frukost. Ha en härlig onsdag!
Helgen har varit fantastisk bilder kommer lite senare.
Igår satt jag min första match i seket för a-laget gick faktiskt bra trodde jag skulle göra bort mig totalt men inte en ända miss som tur var!
Idag har vi studiedag så har inte gjort så mycket men ska snart ta och göra mig iordning sen tar jag tåget in till lkpg med madde och äter lite och sen blir det LHC-HV71.

Slutade 2 idag men kom dock hem runt 3, så segt att alltid behöva vänta först på bussen och sen tåget!
Sen håller jag på att frysa ihjäl har frusit hela jäkla dagen så snart åker vinterjackan på. Nu har jag iallafall pluggat in ca 100 engelska ord tills imorgon! Har bara kvar att läsa igenom två texter sen är jag klar eller nej matte med ja sen är jag klar!
Nu ska jag iallafall ner och handla lite mat tills imorgon sen ner och fira lilla Noel som fyller 6år.


Saknar värmen så in i den!

Trött så in i den just nu! Har iallafall gjort klart största ekonomiläxan och börjat på engelskan!
Drunknar verkligen i läxor!
Skolan gick iallafall snabbt idag inte så många lektioner sen blev det subway med Madde!
Nu ska jag fortsätta med engelskan men först måste jag berätta en grej!

Hjälpte en blindtant igår också fick lite panik när hon kom fram och frågade efter vägen till ett hus som jag aldrig har hört talas om men kunde ju inte lämna henne själv vid vägen men såg sen en skylt på huset på andra sidan gatan där det stod det namnet sen skulle jag ju försöka förklara hur hon skulle gå dit, det var ju dock inte det lättaste men det gick. Sen fick jag lite små panik när hon börjar gå ut på gatan när det är rött och bilarna kör så skriker ut nej nej det är rött, haha! Men tror hon kom fram iallafall! Lite stolt över mig själv iallafall!




Drar mig bort mot Madde får se vad som hittas på bloggar senare!

Ännu en vecka avklarad! Kom nyss ur duschen och nu är one piecen på och inväntar Emelie sen blir det en efter längtad FREDAGSMYS! Filmerna är laddade och godiset åker fram!
Kvällen kan inte bli mycket bättre!
Ha en skön fredagskväll!

Har tappat allt känner jag. orkar inte ta tag i bloggen, orkar inte träna, orkar inte träffa vänner, jag orkar inte ens sjunga allt känns så meningslöst! Mina dagar ser ut som så jag åker in till skolan får en jädrans massa läxor som tar upp all jäkla fritid. Är allmänt trött hela dagarna. Har lagt av med allt, har inte ens vilja att göra något!
Saknar mina vänner så in i den men jag har inte tid att hinna träffa dom när man har minst en läxa till varenda dag! Tufft att börja gymnasiet, men det är bara att kämpa det kommer nog att bli bättre med sin tid och om man vill bli något efter så är det bara att hålla igång! Vet bara inte hur jag ska kunna få mer tid till att göra något.





Jag älskar dig hoppas du har haft en super duper bra dag!

Äntligen färdig har nu gjort en matteläxa övat in 65 engelska glosor och skrivit klart en intervju nu ska jag ta och duscha sen blir det sängen för hela slanten!
Imorgon drar jag till stan direkt efter skolan och sen blir det nog bio på kvällen vet inte om jag hinner hem imellan så vet inte om jag hinner blogga men jag ska försöka!