Haft en jätte trevlig dag i Norrköping idag, fick med mig två linnen och två par trosor hem. Nu har jag spenderat lite tid med mina kusiner och även spelat Sverige spelet, nu är jag helt slut även fast klockan bara är halv 12 så nu blir det sängen för min del! Här får ni en bild på dagens köp!

Sitter på tåget påväg till Norrköping, ännu en shopping dag! Dagen klädsel:

Haft en urmysig kväll med Emelie och Madde, kan inte beskriva hur mycket jag har saknat våra snack-kvällar! Nu ligger jag i sängen och ska sätta klockan för imorgon blir det ännu en shopping dag i Norrköping med Madde!
Slänger in en bild på mitt senaste inköp!

Sitter och beställer hem lite kläder och ska snart ta min älskade cykel som har fått stått alldeles för länge och cykla ner till madde där det blir mys med dom två bästa! Slänger in på klänningen som snart kommer ner i min brevlåda!

Tänk er den med en brun kropp! Åhh vad jag längtar till sommaren!!

Började dagen med att skippa sovmorgonen och skriva svenska nationella istället! Hoppas att det gick bra! Nu sitter jag och väntar på tåget missade det första med några sekunder, jäkla skit! Ikväll ska jag ta och sjunga igen och sen är det ju desprete på tv och det får man ju inte missa.

Har haft en jätte trevlig och mysig helg i Jönköping! Dock haft en jobbigare tanke i huvudet! Men tack Madde för att du har fått mig att tänka på annat! Idag när vi kom hem så har jag spenderat mesta delen av söndagen i min säng med en godispåse. Nu sitter jag och kollar på big brother ska se klart de och sen krypa ner i min gosiga säng!

Bio igår var jätte bra! Den kan jag verkligen rekommendera! Min natt har inte alls varit bra, inte sovit någonting i stort sätt! Nu sitter jag iallafall i bilen tillsammans med Madde påväg mot Jönköping spenderar resten av helgen där med henne!

Och så kom den efterlängtade fredagen! Vädret suger men vi håller ändå humöret på topp!
Dagen har gått jäkligt snabbt, sista lektionen så hade jag mitt muntliga nationella i svenska gick rätt bra tror jag, det kändes iallafall bra!
Nu håller jag på att städa mitt rum ska senare ta och bege mig in mot linköping igen och se bio med Johanna. Ikväll blir det project x hemmafesten, hoppas den är lika bra som den verkar.
Ha en jätte härlig fredag!

image description
Skolan gick snabbt idag slutade 12 drog direkt till solariumet och solade lite, skönt att få känna lite värme på kroppen! Gick förbi gina och köpte med mig en klänning hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer följde med pappa och handlade och nu ska jag ta tag i pluggandet! Ikväll väntas ett avsnitt av grey's, underbart!
Ha en trevlig onsdagskväll!

Då var man tillbaka i skolan igen efter ett skönt påsklov. Vill inte att det skulle ta slut men bara att bita ihop och börja räkna ner till sommarlovet!
Skolan rullar på bra just nu mest tack vare bästa klassen.
Ska snart ta och åka in till Mjölby och sjunga sen blir det plugg resten av kvällen!

Tog ett ganska långt uppehåll från bloggandet, får se om jag blir något bättre på det. Ska försöka iallafall!
Påsklovet är snart slut och det suger, har gått så jäkla snabbt vill ha lov en vecka till!
Har hunnit med ganska mycket sen jag bloggade sist så kanske laddar upp lite bilder sen orkar inte säga allt som har hänt! Idag tog jag och mamma iallafall en sväng till Norrköping och shoppade lite fick med mig det här hem..


Så ska försöka börja med mitt "nyttiga" liv nu, får se hur länge det håller!
Kvällen ser väldigt oklar ut just nu får se vad som händer.