Åkte in och klippte mig imorse, skönt att bli av med allt slitet hår! Har inte gjort så mycket mer efter det tog ett fotbad förut riktigt skönt och hade lite spa för mig själv! Nu ligger jag och läser Zlatan och ska snart sova hade jag tänkt!

Julen har varit kanon! Igår tog jag och Emelie våran årliga julpromenad och sen chillade jag bara! Idag åkte jag in till stan en snabbis fick med mig ett par shorts som jag längtat efter och ett par skor. Åkte sedan direkt till åtvidaberg och firade jul med kusinerna där och nu sitter jag hemma och taggar hockey kväll med familjen, underbart!
Slänger in en dålig bild på skorna...

Helgen har gått så grymt fort, all tid bara springer ifrån en. Men började iallafall lördagen med att åka och fira mormor sen direkt till Emma för en tjejkväll med mat och julklappsspelet mysigt. Vi drog senare vidare på lite festligheter, lyckad kväll! Imorse åkte vi in till morfar och firade honom sen så skulle jag ha julbakat men det blev inte riktigt så men det tar vi någon dag i veckan istället.
Nu ska jag lägga mig i ett varmt och skönt bad.






Sitter på tåget på väg hem, slutade dagen med ett Matteprov som gick åt helvete kändes det som! Taggar myskväll med min älskade Madeleine! Imorgon kör vi på kalas och tjejkväll med vifolkagänget!:)
Ha en trevlig fredag

Dagen började inte så bra fick reda på spanska provet och hej omprov! Behöver som tur bara göra om en liten del men ändå inte bra. Resten av dagen har gått rätt så snabbt! Imorgon har vi två lektioner och 3 timmars håltimma chill. Har pluggat privatjuridik hela dagen känns det som. Imorgon ska jag även kolla om jag kan hitta en klipptid det behövs håret ser ut som ett kråkbo just nu.
Det var väl allt jag hade att säga haha!


Bild från i lördags!
Började dagen med lite luciatittande, den var väl sådär måste jag säga hade hellre tagit sovmorgon.
Sen gick väl dagen som vanligt vi drog till Subway på lunchen mhmm!
Kom hem runt 4 och la mig och kollade på en film somnade så klart och vaknade vid 8 så är inte så trött precis och har inte gjort allt pluggande jag skulle behövt så får ta och sitta uppe nu ett tag till och plugga lite privatjuridik.
Ska väl ta tag i det nu innan klockan blir för mycket!

Riktigt mysig kväll igår med tjejerna! Älskar min klass!
Vaknade runt 11 och var hundvakt i en timme. Sen åkte vi till Norrköping fick med mig en dator hem ochett par tajts. Har äntligen installerat klart allt på datorn tog bara 2 timmar....
Nu ska jag ta och plugga lite och sen sova.
Hatar östgötatrafiken just nu.... Dom har bytt tidtabeller så måste ta ett ännu tidigare tåg för att dom inte har satt tiderna på bussarna så dom går innan tåget kommer....

Skolan gick riktigt snabbt igår vi spelade även in lite mer till våran film. Drog och handlade mat tills ikväll direkt efter skolan och sen när man kom hem så satt en liten Madeleine i soffan, blev idolmys med henne! Vaknade runt 10 och har städat ända sen då, börjar bli färdig nu. Ikväll kommer iallafall brudarna från klassen hit, det blir tacos och julklappsspelet. Sitter förövrigt med världens coolaste dator, det ser ut som en vanlig dator men sen kan man koppla av skärmen så att det blir en surfplatta. As fränt haha! Nu ska jag fortsätta att städa!

Vi började spela in våran klassfilm till klasskampen idag, haha hoppas den blir bra! Sen har jag pluggat nästan hela dagen, inte det bästa att ta en redbull innan man ska sova så är inte så värst trött nu, så ska ta och se en film eller nått nu orkar inte plugga mer!
Imorgon är det redan fredag för er som har missat det! Veckan har gått så jäkla snabbt! Nu ska jag ta och se alla julkalender avsnitt jag har missat kanske blir trött då!

Sitter med företagsekonomi böckerna framför mig men det är inte så lätt att plugga när tankarna är och planerar helgen. Ser ut som att det blir en riktigt göddig helg, kommer att spenderas med en massa braigt folk.
Borde nog ta tag i pluggandet nu istället, så man fixar provet på fredag!

Har precis pluggat lite spanska och sitter nu och taggar för dans!
Ska även få min julklapp av madde med, vi kunde inte hålla oss längre så vi passar på att ta en fika innan dansen och lite paketöppning.
Nu ska jag ta och byta!
Har räknat ut att vi bara har 16dagar kvar innan vi tar jullov och 19 dagar kvar till julafton!


Jason Derulo - Fight for you

Vaknade för ett tag sen ska nu sätta mig och plugga ett tag sen ner till klämman och sen hem och fortsätta att plugga. Så rolig blir min söndag!
Hoppas ni får en roligare söndag!


Blev kvar hos madde igår det blev en the sims och Scooby doo kväll! Mamma kom och hämtade mig där imorse åkte direkt till ikano fick med mig lite galljar och en bh hem. Sen åkte vi direkt på kalas hos min kusin och sen vidare ner till hallen. Kom hem runt 7 och nu sitter jag och myser med familjen. Imorgon blir det att gå ner till hallen igen.

Gick på stan förut under håltimman och köpte på mig en massa julklappar så nu har jag bara 4kvar, känns jätte skönt! Somnade i soffan direkt när jag kom hem nu ska jag ta och börja gå mot Madde där jag spenderar kvällen! Bjuds på mat och mys låter som en härlig fredag! Vet inte om jag hinner blogga imorgon men börjar iallafall morgondagen med att åka till skänninge och firar min kusin sen direkt ner till hallen för att jobba! Nu måste jag röra på mig!
Jag och Johanna hade lite tråkigt på samhällskundskapen: