Usch ibland orkar jag inte med mig själv har skippat att plugga hela helgen vilket slutar med att jag sitter och pluggar som ett as nu till psykologiprovet imorgon skulle även ha läst 14 kapitel i en engelska bok men Nae det har jag ju inte heller gjort, det blir ingen rolig natt eller dag imorgon... Men en glad nyhet är att jag äntligen har hittat ett par nya jeans som jag åkte och köpte förut så det är ju alltid något bra med denna dag! Nu ska jag fixa något så jag håller mig vaken!

Drar och tjänar lite pengar!

Tog en sväng in till stan förut med mamma hittade en skjorta och lite bra och ha grejer nu är jag hos Madde och spenderar resten av kvällen här med!

Kunde inte hålla mig till på onsdag då greys har premiär så såg onsdags Programet nu och usch sorgligaste jag sett! Så ni som tänker se det på onsdag förbered er på tårar!! Kärlek till den serien!

Wiihu fredag! Snabb vecka men det gillas! Sitter på tåget påväg hem nu efter en fika med Madde! Ikväll ska jag ta det lugnt och njuta av att det är fredag, Anton kommer även hem ikväll! Humöret är på topp!!
Bjuder på några bilder från skolan! Haha

Började dagen med sovmorgon till 10.20 åkte sedan in på en mässa och fick lite inspiration till vårat blivande uf-företag! Sedan hade vi två lektioner som vi inte gjorde så värst mycket på! Gjorde riktigt god pastasallad till la familia med. Nu ska jag sätta mig och plugga(som vanligt)

I solen är skolgården fylld av damm
Allting är tomt, tyst, spegelblankt
Jag glömmer att vi glömt allt om varann
Alla har vi fastnat hos nån någonstans

Som en ljudlös svartvit hallucination
var marken sedd uppifrån bron
vi kisade mot kameran och log…

Det ända som finns kvar att säga
JAG SAKNAR ER!
 

Somnar till bästa akon efter en knäpp tisdag!

Måndag, måndag, måndag...
Ingen bra dag, skolan alldeles för lång och inte nog med det man ska ju ha halva skolan med sig hem också... Börjar med naturen som ska vara inne imorgon bläää orkar inte mer! Har inget bra att komma med en dag som denna så ni får en bild som visar hur jag känner just nu! Njut!

Så var den här helgen slut, usch helgen är alldeles för kort och veckorna är alldeles för långa... Idag har jag pluggat, jobbat och pluggat, låter som en vanlig söndag i mina ögon. Men har gjort det lite mysigt så jag klarar av kvällen!

Är påväg hem nu efter 2 dagar hos Anton! Nu är jag väldigt trött och hungrig så det ska bli skönt att komma hem! När vi var i lägenheten förut så börjar allt dunka sen när vi gick ut på balkongen så var det en dansparad som gick precis utanför! Det är sånna grejer som får en att tycka om Stockholm lite extra sånt skulle man ju aldrig se i lilla Mantorp.

Det tog ett dygn men nu funkar mobilen igen och allt är tillbaka så nu är jag glad igen! Befinner mig i Stockholm hos Anton, kom igår, har fixat lite i hans lägenhet. Jätte mysigt! Nu ska jag ta och äta frukost.

skulle uppdatera mobilen men när jag väl gjort det så startar ju inte skiten. Så nu sitter jag och återställer den så allt kommer att försvinna, depp mode här! Allt tar ju bara så sjukt lång tid, hoppas att något finns kvar på den iallafall. Blir så trött på när det inte fungerar som jag vill!

Åker och kollar på hockey med Emelie!

Skönt med sovmorgon nu drar jag in till skolan för 2 lektioner och ikväll blir det hockey med två bra tjejer!

Så var det onsdag igen! Skolan gick allt utom snabbt men har nog aldrig haft en roligare spanska lektion vi skrattade tills vi sprack haha! Nu ska jag ta och dränka mig i en massa plugg och lite senare blir det nog en tur in till Linköping igen!

Så kom den efter längtade fredagen! För lång dag, började med skola till 4 sen gick vi på möte med våran rådgivare till vårat uf-företag sen direkt till kalas och fira noel. Nu är jag äntligen hemma så nu blir det krypa ner i sängen och mysa till vänner!

Har haft två välbehövliga studiedagar, men nu kör vi två dagar i skolan igen började min torsdag med en liten sovmorgon men nu ska jag ta och dra mig ner mot tåget! Ha en härlig torsdag!

Börjar studiedagen med en lyxfrukost med amerikanska blåbär och hallons pancakes, riktigt goda blev dom! Nu ska jag ta och klippa gräset!

Har precis stor städat rummet och nu ska jag ta och krypa ner i sängen och se ett par avsnitt av vänner! Imorgon är det studiedag.

UF-lektion och bästa Ken ring i öronen! Måndagen börjar rätt bra ändå!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263682/images/2012/pic_504da8769606ee699dafa807.jpg" class="image">

Sitter just nu på tåget påväg hem har ont överallt men efter gagas konsert så är det så värt det!!!

Hade en galen kväll igår började med att köa 5 timmar ute i spöregn sen så släppte dom in oss där vi sedan fick sitta på golvet i 3timmar men det var det så värt vi fick monster pit platser alltså de platserna som är längst fram vid scenen! Gaga var sjukt bra, kan inte ens beskriva hur bra det var!!